Termékek Tolóajtók

Tolóajtók

A kiváló ár-érték arányú tolóajtóink mellett a prémiumon és exkluzív kivitelezésű tolóajtók is elérhetőek a kínálatunkban.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.

Toló-bukó

A toló-bukó ajtó kényelmes, és könnyű működtetésű, legfontosabb előnye, hogy a tömítettsége és a vízzáró képessége kiváló.

Smoovio Slide

A Smoovio az eddig elérhető tolóajtók továbbfejlesztett változata, egy tökéletes tömítettségű tolóajtó, ami viharos időben is megállja a helyét, fenntartja a légtömörséget.

M-9000

Az emelő-toló ajtók előnye, hogy a gyönyörű természeti környezetet képesek vizuálisan integrálni az ingatlan belső terével. Hatalmas, könnyen nyitható üvegfelületek teremtenek egységet a terasz, vagy az udvar és a nappali között.
A hatalmas méretű üvegfelületek a trendi családi házak egyik ismérve. Az alumínium emelő-toló ajtók méretben, betörésbiztonságban és a megjelenésben is felülmúlják a PVC profilból készült emelő-toló ajtókat. Stabilitását kiválóan jellemzi az a tény, hogy akár 440 kg-os szárnysúly is kivitelezhető, ami lehetővé teszi a luxus kategóriás, XXL méretű üvegfelületek megteremtését.

Igazi különlegesség, a sarokoszlop nélküli emelő-toló ajtó. Műszaki paramétereiben azonos az alumínium emelő-toló ajtóval, de ennél a tolóajtó a helység sarkához illeszkedik. Így nyitható egybe a belső és külső tér.

Az Alumínium harmónika ajtó talán a legjobb megoldás az ingatlan belső és külső tereinek egybe nyitására. Kinyitott állapotban az összetolt szegmensek kis helyet foglalnak el. Igényes családi házakhoz, illetve nagyobb, vendéglátásra alkalmas terek kialakítására.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.