Termékek Szúnyoghálók

Szúnyoghálók

Kiváló ár-érték arányú és különböző típusú  szúnyoghálók széles választékban.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.

Fix szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló, műanyag és alumínium profilból is készülhet, mely a szerkezetre kívülről kerül rögzítésre.

ISSO Fix szúnyogháló, mely külső rögzítést nem igényel, belülről elhelyezhető.

FalcFix szúnyogháló megoldást nyújt olyan esetekben, amikor a redőnytok, redőnylefutó rátakar a nyílászáróra, más típusú fix szúnyogháló elhelyezésére nincs lehetőség.

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló egy tokban elhelyezett rugós mechanizmus segítségével fel- és legördíthető. A rolós szúnyogháló előnye, hogy nem foglal helyet, ha nincs rá szükség, és könnyen kezelhető.

A rolós szúnyogháló felszerelhető ablakra, ajtóra, redőnytokba, vagy akár tetőtéri ablakra is. A rolós szúnyogháló kerete alumíniumból készül, amely ellenáll az időjárásnak és a korróziónak. A szúnyogháló anyaga üvegszálas háló, amely UV-álló.

Zsanéros szúnyogháló ajtó

A zsanéros szúnyogháló egy olyan rovarháló, amely nyíló ajtóra szerelhető. A zsanéros szúnyogháló előnye, hogy könnyen nyitható és zárható, és nem akadályozza a nyílászáró működését. A zsanéros szúnyogháló alapszínei fehér, barna, de elérhető fautánzatú vagy egyedi színként bármilyen RAL színben is.

Tolópaneles szúnyogháló

A tolópaneles szúnyogháló, egy vagy több síkban mozgatható panelekből áll. A panelek alumínium keretbe foglalják a szúnyoghálót. A tolópaneles szúnyogháló előnye, hogy nagyobb felületek lefedésére alkalmas, például erkélyek, teraszok vagy bejárati ajtók esetén.

A tolópaneles szúnyogháló könnyen és csendesen működtethető, és bármilyen típusú nyílászáróra felszerelhető. A tolópaneles szúnyogháló alapszínei fehér, barna, de elérhető fautánzatú vagy egyedi színként bármilyen RAL színben is.

Pliszé szúnyogháló

A pliszé szúnyogháló egy olyan rovarháló, amely harmonikaszerűen záródik és nyílik. A háló alumínium keretbe foglalva, zsinórok vagy láncok segítségével mozgatható.

 

A pliszé szúnyogháló előnye, hogy nagyobb felületek lefedésére alkalmas, például teraszajtók, erkélyek vagy ablakok esetén. A pliszé szúnyogháló bárhol megállítható, nem zavarja a kilátást, és kis helyet foglal el. A pliszé szúnyogháló különböző színekben és méretekben rendelhető, és könnyen felszerelhető.