Termékek Ipari kapuk Szekcionált kapuk
Hörmann

Ipari megoldások

SZEKCIONÁLT KAPUK

SPU F42 // SPU 67 Thermo // APU F42

Kapunyitás akár 1 m/s sebességgel. A leggyorsabb szekcionált kapu, Európa első számú gyártójától. A piac igényeinek megfelelő magas minőségű termékek jönnek létre, melyek világszerte nagy elismertséggel bírnak.

Kérjen árajánlatot

Töltse ki az űrlapunkat, ossza meg velünk igényeit és a megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthat a válaszunkra.
Fenntarthatóan, a jövőbe mutató építkezésekhez tervezve.

Az ügyfélközeli értékesítési szervezetünk tapasztalt szaktanácsadói végigkísérik Önt a tervezéstől kezdve a műszaki felvilágosításokon keresztül az építkezési átadás‑átvételig.

Tökéletes átláthatóság.

Az alumíniumkeretes kapuk a csarnokban sok fényt és elegáns megjelenést jelentenek. Az alapkivitel szerinti Duratec műanyag üvegezés tartósan tiszta átlátszóságot kínál, míg az alumíniumprofilok a harmonikus összhatásukkal tűnnek ki. Ez érvényes a különböző szerkezeti vastagságú kapuk kombinációja esetén is. Így a vállalkozás minden esetben a legjobb oldaláról mutatkozik.

Hörmann pótalkatrészek, okos kapubeállítás.

A kapukhoz, meghajtásokhoz és vezérlésekhez 10 év utánvásárlási garanciát adunk. Az ipari kapuk üzembe helyezése, szervize és karbantartása a BlueControl alkalmazás segítségével egyszerű és kényelmes. Ez időt és költséget takarít meg.

Hosszú élettartamú szerkezet.

A golyóscsapágyas futógörgők, a stabil lamellakapcsolatok, valamint az optimális súlykiegyenlítés több, mint 25.000 működtetést tesz lehetővé – akár 200.000 egyedi kivitellel. ETovábbá az optimális műanyag tokláb tartósan védi a tokot az esetleges rozsdásodástól.

KIS KOPÁSÚ KAPUFUTÁS. A nagy futósínívű tokszerkezet és az optimálisan méretezett futógörgők a teljes kapumechanikát védik.

HALK NYITÁS ÉS ZÁRÁS. A felső lamellánaz alapfelszereltségként kapható dupla futógörgők garantálják a halk kapufutást, különösen zárás esetén.

KORRÓZIÓVÉDELEM. Az opcionális, üvegszállal megerősített műanyag tokláb megakadályozza a tok közvetlen kapcsolatát az aljzattal, és tartósan véd az esetleges rozsdásodással szemben.

Több és részletes infrormációért töltse le pdf formátumban az erre vonatkozó katalógust.

Zölden gondolkodunk és zölden cselekszünk.

A Hörmann családi vállalkozásként tudatában van a jövő nemzedékek iránti felelősségünknek, és az ipari, kereskedelmi épületek összes termékét az ügyfél kérésére, opcionálisan CO2-semleges változatban is kínálja. Ez lehetőséget ad arra, hogy vásárlói döntéssel átvállalja a fennmaradó kibocsátás kompenzációs költségeit, így aktívan hozzájáruljon a környezetvédelemhez. A Hörmann fenntarthatósági stratégiájával a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és kerülésére törekszik.

Kérjen árajánlatot, és forduljon hozzánk bizalommal!

Töltse ki űrlapunkat és a megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthat is a válaszunkra.
Árajánlatkérés