Termékek Garázskapuk RollMatic redőnykapu
Hörmann

ROLLMATIC REDŐNYKAPU

Made in Germany

Német minőség, 10 év jótállás a kapura, valamint 5 év garancia a meghajtásra. A kompakt redőnykapu a legjobb választás, ha a garázs födémrészét szabadon kell hagyni, vagy a garázs túl kicsi a födém alá futó kapu, illetve a szekcionált kapu számára.

Németország legkeresetteb kapuja. Több mint 5 millió vásárlót győz meg a Hörmann szekcionált garázskapuk kényelme, biztonsága és stílusa.

Helytakarékos nyitás és megbízható záródás.

Olyan beépítési szituációban, ahol kicsik az oldalsó ütközők, a RollMatic a garázs külső felületére építhető külső szerelésű
redőnykapuként is elérhető. RollMatic kompakt garázs-redőnykapunk a legjobb választás abban az esetben, ha a garázs mennyezetét szabadon kívánja hagyni, és nincs lehetőség a kapulap oldalfalra történő vezetésére sem.

Hosszú élettartam. A kapukat 25 000 ciklusra vagy 20–25 éves működésre tervezik.

BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM

A Hörmann RollMatic garázs-redőnykapuk alapkivitelben halk és kapukímélő meghajtással, valamint Bluetooth-os okostelefon-vezérléssel rendelkeznek. A harmonikus összkép érdekében a kapu elemei azonos színekben is elérhetők. A RollMatic 16 standard színben, illetve Decograin vagy Decopaint felülettel is kapható. Részletes információért fordulj szakértő kollégáinkhoz!
A bevált húzórugós technika segíti a meghajtást a kapu minden nyitása és zárása során. Így az óvja a meghajtás mechanikáját. Szükségnyitás esetére a kapu könnyedén, kézzel működtethető. Ehhez még egy kézikurbli sem szükséges. Kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.
Alapkivitelben meghajtással. A Hörmann RollMatic garázskapuk könnyen karbantarthatók, a meghajtás a tengelyburkolaton kívülre van szerelve. A kapu halk és csendes, a rugókiegyenlítésnek és a leállító automatikának köszönhetően kiegészítő záróélvédelem nem szükséges. A vezérlésházba integrált nyomógomb és garázsvilágítás további kényelmet nyújt.
Kiegészítő felületvédelem. A Hörmann DuraBelt tekercselő egység extra védelmet nyújt a redőnykapuk karcolódása ellen. A szíj felhúzásakor nagyobb felületet takar, így kevesebb a karcolás. A DuraBelt utólag is felszerelhető, és minden belső és külső szerelésű redőnykapuhoz elérhető.

ALTERNATÍV KIVITEL

A Hörmann OD RollMatic födém alá futó kapu ideális felújításokhoz, szűk helyviszonyok esetén is beépíthető. Kompakt szerkezetének köszönhetően mindössze 60 mm szemöldök szükséges. A szériában szállított ProMatic meghajtássínek a vízszintes vezetősínre szerelhetők, így nincs szükség extra szemöldökmagasságra. Opcionálisan SupraMatic motorral gyorsabb nyitást, állítható nyitásmagasságot, szellőzőnyílást és motorvilágítást is kaphat. Részletes információért fordulj szakértő kollégáinkhoz!

Variációk sokszínűsége. Motívumok, színek és felületek számos kombinációja kínál arra lehetőséget, hogy olyan garázskaput válassz, amely tökéletesen illik az otthonodhoz.

Az alábbiakban bemutatunk pár lehetőséget, a teljesség igénye nélkül. Kérünk, hogy konkrét, részletes információért fordulj szakértő kollégáinkhoz!

Meghajtás

Alapkivitelben járó HSE 4 BS 4 gombos kéziadó, strukturált fekete felülettel és krómsapkákkal.

RollMatic 2
Szuper-gyors kapunyitás és okos kiegészítő funkciók

20 %-kal nagyobb nyitási sebesség*, akár 20 cm/s gyorsaság, ezáltal kevesebb hőveszteség // Okos működtetés BlueSecur applikációval // Kényelmes garázsszellőztetés // Második nyílásmagasság // Magas minőségű nemesacél meghajtásfedél // Hálózatba kapcsolás Smart Home rendszerekhez az alapkivitel részeként // Alacsony áramfogyasztás, Standby állapotban 1 Watt alatt
* összehasonlítva a 1. szériájú RollMatic meghajtással
ProMatic 4
Alapkivitelű meghajtás prémium minőségben.
SupraMatic 4
Szuper-gyors kapunyitás és okos kiegészítő funkciók
Hörmann

Tapasztald meg a Hörmann minőséget új építésnél és felújításnál egyaránt.

A Hörmann termékek tartósságukkal és funkcionalitásukkal győznek meg.
Így új épületet és korszerűsítést is minden tekintetben a legjobban tervezheted meg, mert a gondosan összehangolt megoldások szebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az otthonodat.

Lehetőségekről és részletes információért kérünk, hogy fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

Rendelj Hörmann garázskaput szakszerű beépítéssel és 10 év garanciát adunk a kapura, valamint 5 év garanciát a meghajtásra is.
A– nyílás szélessége
B – nyílás magasság
C1 – bal oldaltávolság
C2 – jobb oldaltávolság
D – szemöldök magasság
G – helyiség mélység
Útmutató a méréshez
Minden mérés a garázs beltérben történik. A legtöbb esetben a szekcionált kapu a belső falsíkra kerül beépítésre. Ha nem szabvályos formájú a nyílás, vagy a szerelési felület, ahol a kapu található, konzultáljon velünk. A Hörmann mindenre talál megoldást!
A nyílás szélességének és magasságának mérésekor a legnagyobb értéket vegyük végső méretnek. Más távolságok mérésekor a legkisebbet. A padlószint különbsége a nyílás teljes szélességét tekintve nem haladhatja meg a 8 mm-t.
Segítségre van szükséged? Kérünk, hogy fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.