Termékek Garázskapuk Oldalra futó garázskapu
Hörmann

OLDALRA FUTÓ GARÁZSKAPU

Made in Germany

Német minőség, 10 év jótállás a kapura, valamint 5 év garancia a meghajtásra. Az oldalra futó szekcionált garázskapu az egyik legjobb választás, ha a garázs födémrészét szabadon kell hagyni.

Németország legkeresetteb kapuja. Több mint 5 millió vásárlót győz meg a Hörmann szekcionált garázskapuk kényelme, biztonsága és stílusa.

Helytakarékos nyitás és megbízható záródás.

Különleges beépítési szituációkban a Hörmann oldalra futó szekcionált kapuk jelentik az ideális megoldást. A szekcionált- és redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik

A 42 mm vastag, PU-kihabosított szendvicspanel kiváló hang- és hőszigetelést, valamint a kapulapnak nagy stabilitást, illetve nyugodt kapufutást biztosít.

Hosszú élettartam. A kapukat 25 000 ciklusra vagy 20–25 éves működésre tervezik.

BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM

A lamellaátmeneteknél a kapuelemek és a zsanérok optimálisan összehangolt alakjának köszönhetően nincsenek becsípődési helyek. A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba vagy a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Ez védelmet nyújt személyi sérülések ellen, és megakadályozza a járművek vagy tárgyak károsodását.
Elegáns, fogantyúsüllyesztékkel ellátott kapufogantyú.
A fogantyú rövid működtetésére a kapu automatikusan a beállított pozícióba fut.
Könnyed, csendes, precíz működés.
Ujjbecsípődés elleni védelem kívül-belül. Dupla lekapcsolóautomatika.
Alkalmazással a táblagépéről vagy okostelefonjáról is vezérelheti az összes kapufunkciót.
Variációk sokszínűsége. Motívumok, színek és felületek számos kombinációja kínál arra lehetőséget, hogy olyan szekcionált garázskaput válassz, amely tökéletesen illik az otthonodhoz.
Az alábbiakban bemutatunk pár lehetőséget, a teljesség igénye nélkül. Kérünk, hogy konkrét, részletes információért fordulj szakértő kollégáinkhoz!

Motívumok

L-borda

M-borda

L – borda (461 motívum)

L – borda (462 motívum)

L – borda (481 motívum)

További lehetőségekről és részletes információért kérünk, hogy fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

Meghajtás

Alapkivitelben járó HSE 4 BS 4 gombos kéziadó, strukturált fekete felülettel és krómsapkákkal.
SupraMatic 4
Szuper-gyors kapunyitás és okos kiegészítő funkciók
75 %-kal nagyobb nyitási sebesség*, akár 25 cm/s gyorsaság, ezáltal kevesebb hőveszteség // Okos működtetés BlueSecur applikációval // Kényelmes garázsszellőztetés // Második nyílásmagasság // Magas minőségű nemesacél meghajtásfedél // Hálózatba kapcsolás Smart Home rendszerekhez az alapkivitel részeként // Alacsony áramfogyasztás, Standby állapotban 1 Watt alatt
* összehasonlítva a 3. szériájú ProMatic meghajtással
Alapkivitelben járó HSE 4 BS 4 gombos kéziadó, strukturált fekete felülettel és krómsapkákkal.
ProMatic 4
Prémium minőség vonzó áron
40 %-kal nagyobb nyitási sebesség*, akár 20 cm/s gyorsaság // Kényelmes garázsszellőztetés // Második nyílásmagasság // Hálózatba kapcsolás Smart Home rendszerekhez az alapkivitel részeként // Alacsony áramfogyasztás, Standby állapotban 1 Watt alatt

* összehasonlítva a 3. szériájú ProMatic meghajtással

Hörmann

Tapasztald meg a Hörmann minőséget új építésnél és felújításnál egyaránt.

A Hörmann termékek tartósságukkal és funkcionalitásukkal győznek meg.
Így új épületet és korszerűsítést is minden tekintetben a legjobban tervezheted meg, mert a gondosan összehangolt megoldások szebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az otthonodat.

Lehetőségekről és részletes információért kérünk, hogy fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

Rendelj Hörmann garázskaput szakszerű beépítéssel és 10 év garanciát adunk a kapura, valamint 5 év garanciát a meghajtásra is.
A– nyílás szélessége
B – nyílás magasság
C1 – bal oldaltávolság
C2 – jobb oldaltávolság
D – szemöldök magasság
G – helyiség mélység
Útmutató a méréshez
Minden mérés a garázs beltérben történik. A legtöbb esetben a szekcionált kapu a belső falsíkra kerül beépítésre. Ha nem szabvályos formájú a nyílás, vagy a szerelési felület, ahol a kapu található, konzultáljon velünk. A Hörmann mindenre talál megoldást!
A nyílás szélességének és magasságának mérésekor a legnagyobb értéket vegyük végső méretnek. Más távolságok mérésekor a legkisebbet. A padlószint különbsége a nyílás teljes szélességét tekintve nem haladhatja meg a 8 mm-t.
Segítségre van szükséged? Kérünk, hogy fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz!

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.