Beltéri ajtó

FULL

Az ajó, aminek lelke van. Több évtizedes gyártási tapasztalattal és a legkorszerűbb technológiával készülnek a Full CPL ajtói. Ráadásul egyedi igény szerinti méretben és kivitelben is kérhetőek.
A Full ajtók nem csupán funkcionális tárgyak, hanem a berendezés, a bútorzat része is egyben. Ezért fontos esztétikai, ergonómiai értéket hordoznak.
Egyedi igényeket kielégítő, magas minőségű CPL ajtók. Egységesen tartós felületük van, amely hő-, karc- és vegyszerálló. Az ajtólap bélése igény szerint változtatható. Széles szín- és mintaválasztékban kaphatók, akár háromdimenziós felülettel is.
Kivitelezési lehetőségek

TELE AJTÓ

A Full tele ajtók készülhetnek függőleges, vagy vízszintes száliránnyal, az alap és a tok lehet eltérő színű. Egyes felületeknél az ajtó tokja is lehet vízszintes szálirányú. Az ajtó merevségét, mechanikai ellenállását növeli, hogy minden esetben nagy keménységű HDF lemezre préseljük a CPL borítást, illetve az ajtólapjainkat többrétegű, speciális élléccel gyártjuk.

KISÜVEGES AJTÓ

Ezek az egyedülállóan elegáns termékek, a legkorszerűbb technológiának és a precíz kézimunkának köszönhetően, úgy tartalmaznak üvegfelületeket, hogy üvegezőléc használata nélkül készülnek, így felületük sík marad. A választékban megtalálhatóak a keskeny üvegcsíkokkal, a nagyobb üvegfelületekkel, sőt akár laminátummal kitöltött modellek is.

EDZETT ÜVEGES AJTÓ

Az elegáns megjelenésű edzett üveges család esetében az erős, 8mm vastagságú, edzett üvegfelület tartófunkcióval is rendelkezik, és egészen a lap széléig kifut. A Full ajtók nagyon sokféle, elegáns, akár körben frízes kialakításban is készülhetnek. lehetőség van teli üvegajtó gyártására is, ebben az esetben speciális vasalat köti össze a tokot és a lapot.

DÍSZCSÍKOS AJTÓ

Az ajtók ezen típusában a fémbevonatú intarzia az ajtó felületével egy síkban helyezkedik el, valóban az ajtó szerkezeti eleme, nem utólagosan ragasztott díszítés. A keskeny intarziák alatt az ajtó megerősített szerkezetű, masszív, mechanikailag ellenálló. Izgalmas újításként a fémcsík már 1 és 12 cm között szabadon változtatható, sőt, a fémcsík helyett akár másik CPL, vagy szinte bármilyen HPL felülettel is dolgozhatunk. Készülhet zárt és élre kifutó változatban is, ezért sokféle módon használható, dekoratív, ugyanakkor kedvező árú díszítőelem.

Nehéz eligazodni a száraz adatok között? Megértjük. Engedd, hogy segítsünk!

VÁZKERETES AJTÓ

A nagy és egybefüggő üvegfelülettel gyártott ajtajai erősített, úgynevezett vázkeretes szerkezettel készülnek, így az ajtólap nem csavarodik, hullámzik használat közben. A kitöltés ebben a termékben is lehet üveg-, vagy síkbetét egyaránt. További lehetőség az üveg-, vagy síkbetét díszítése rátétléccel, szinte végtelen variációt kínálva.

INTARZIÁS AJTÓ

Az intarzia derékszögű négyszögekből áll. Ugyanannak a laminált lemeznek a feldarabolásával, síkban történő összeillesztésével készül. Az ajtólap méretének változásával az egyenlő részre osztott elemek méretei dinamikusan nőnek-csökkennek, a vékony intarziás elemek fix méretűek.

TÖBB SZÍNŰ INTARZIÁS AJTÓ

Az intarziás típus azon változata, mikor kettő vagy háromszínű laminátum kombinációját alkalmazzuk. Izgalmas felületek létrehozására nyílik lehetőség, az előbbiekben leírt szerkesztési szabályok itt is érvényesek. Az intarziák között 5 cm minimum távolságot kell hagyni, és egymást nem keresztezhetik.

MINTAINTARZIÁS AJTÓ

Friss, innovatív technológiával készülő ajtótípus, amely új távlatokat nyit a design területén. Speciális, sarkos vágási technikánk által válik lehetővé, hogy ez a termék teljesen egyedi kivitelben, igazi műalkotásként járuljon hozzá a helyiség arculatához.