Termékek Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

A kiváló ár-érték arányú bejárati ajtóink mellett a prémiumon és exkluzív kivitelezésű ajtók is elérhetőek a kínálatunkban.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.

M-ECO ajtó

Az M-ECO műanyag bejárati ajtó az egyik legnépszerűbb ajtó termék hazánkban. Sikerének titka, hogy válogatott német alapanyagokból készül, mégis rendkívül kedvező az árfekvése.

M-OC ajtó

Az M-OC műanyag bejárati ajtó rendkívül változatos formákban érhető el. Klasszikus megjelenésben fadekor fóliás kivitelben, modern stílusú ingatlanhoz pedig divatos antracit szürke színben, akár az egyedülálló acrylcolor bevonattal is.

M9 ajtó

Az M9 műanyag bejárati ajtó ideális választás igényes, új építésű családi házakhoz, lakásokhoz. Kiemelt tulajdonságának számít, hogy kiváló a hőszigetelési képessége és a remek tömítettsége is.

A Prémium alumínium bejárati ajtó a megfelelő választás a letisztult, modern stílusú épületekhez. Ez a MARSHALL termék már közel áll a luxus kategóriához, hőszigetelés és betörésbiztonság tekintetében. A Prémium ajtó remek választás, árfekvése pedig szenzációsan kedvező.
Az Exkluzív alumínium bejárati ajtók műszaki tulajdonságait, és komfortját úgy állítottuk össze, hogy a kifinomult ízlésű vásárlókat is lenyűgözzük. Az olyan műszaki megoldások, mint a kívül-belül rejtett szárny, a rejtett pánt, vagy az igényes design tolópajzs csak ízelítő a sok extra tulajdonság közül, amit az ajtó alapkivitelben tartalmaz.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.