Árnyékolás

ZSALUZIA

A zsaluziák kiváló minőségű építészeti és dizájnelemek, amelyek lehetővé teszik a beeső fény szabályozását és a hőszigetelést. Számtalan színben és lamellaformában kaphatók, és automatikus vezérléssel is felszerelhetők.
Színminták
Zsaluziák már évek óta beváltak mind az új épületekben, mind az igényes felújítások során, és nem csak kiváló minőségű építészeti és dizájnelemeikkel nyűgöznek le.
A rendszerek külön előnye az ablak előtti elhelyezkedés, így képesek vagyunk a beeső fény átmenet nélküli szabályozására, illetve a lamellák dőlésszögének változtatásával a beáramló fény erősségének állítására. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.
A rovarháló felszerelése vagy utólagos felszerelése nem okoz gondot, ahogy az automatikus vezérlés sem, amely igény szerint rádión vagy alkalmazáson keresztül is megoldható. Dizájnnak is alig van határa, 11 féle színből, illetve C, Z, S, F lamellaforma közül választhat.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.