Termékek Árnyékolás Külső tokos redőny

Árnyékolás

KÜLSŐ TOKOS REDŐNY

A külső tokos redőnyök a hőhidakat elkerülve alacsonyabb energiafogyasztást és jobb beltéri klímát biztosítanak. Új építésekhez és felújításokhoz is ideálisak, számos színben és kiegészítő funkcióval kaphatók.
Energiahatékonyság közvetlenül az ablakon kívül.

A külső tokos redőny, ahogy a neve is sugallja, az ablak elé kerül felhelyezésre. Ezzel elkerüli a hőhidakat, mivel nincs áthatolás az épület burkolatán.

 

Ennek eredményeként ez a technika alacsonyabb energiafogyasztást, minimális környezetterhelést, alacsonyabb költségeket és nagyobb komfortot biztosít az otthonban a jobb beltéri klímának köszönhetően.

 

A külső szerelésű rendszerek új építésekhez és igényes felújítási projektekhez egyaránt alkalmazhatók. A külső tokos redőny készülhet Lindab lemez tokkal, extrudált vagy hengerelt alumíniumból. Az extrudált alumínium változat extra szilárdságot és robusztusabb terméket biztosít. További előny a redőnydobozok, oldalsó részek, vezetősínek és alsó sínek széles színválasztéka.

 

Az összes külső tokos redőny több opcionális funkcióval is felszerelhető, például integrált rovarvédővel vagy biztonsági csomaggal. A rendszerek kibővíthetők rádióval vagy Smart Home vezérlőrendszerrel is – a maximális komfort érdekében.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.