Termékek Ablakok Fa-alumínium

Exkluzív

FA-ALUMÍNIUM ABLAK

A lehető legnemesebb anyagok találkozása egy ablakban. A külső felület szuper tartós és elegáns alumínium lemez, tetszőleges színben. A belső oldalon viszont a fa természetes melegségét élvezhetjük.
Ez a legmagasabb nyílászáró kategória az értékét és az esztétikumát tekintve.
A flat dizájnnak köszönhetően a külső oldalon egyenes vonalban, lépcsőzetesség nélkül látható az ablak kerete, ami a mai kor letisztult formanyelvének tökéletesen megfelel.

Hőszigetelést tekintve az üvegezés egészen rendkívüli, 50 mm-es háromrétegű kivitelben készül. Az extra légzárást a háromszoros tömítettség biztosítja, extrém viharos időben is megállja a helyét.

MŰSZAKI ADATOK

Méretek

Nyílászáró teljes vastagsága 98.5 mm
Tok és szárny látszó magassága 106 mm
Háromrétegű üveg maximális vastagsága 50 mm
Tok beépítési mélysége 77.5 mm

Egyéb adatok

Uf érték (profil hőátbocsájtási értéke, W/m2K) 1.3
Uw érték (Ug=0.5 meleg perem, 1230x1480 mm) 0.8
Körbefutó tömítések száma 3db(AD)

Nyitási típusok

Egyszárnyas (nyíló vagy bukó-nyíló) Igen
Kétszárnyas (váltószárnyas, vagy tokosztós) Igen
Összetett, sorolt szerkezetek Igen
Függönyfal Nem

Hangszigetelés

Élvezni a nyugalmat.
A zaj akár az egészségünkbe is kerülhet. Ezért a zaj- és hangszigetelés szintén az egyik legfontosabb tényezővé vált. Az intelligens profiltervezésnek köszönhetően az fa-alumínium nyílászárók a hatásos hangszigetelés valamennyi követelményének eleget tesznek. A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak és ezáltal emelik az életszínvonalat.

PROFIL TULAJDONSÁGAI

Nehéz eligazodni a száraz adatok között? Megértjük. Engedd, hogy segítsünk!

ÜVEG TULAJDONSÁGAI

Az ablakok, erkélyajtók, tolóajtók üvege sokféle hasznos komfort, hőszigetelési vagy biztonsági funkcióval ruházható fel. Az alapkivitelben kétrétegű üveg már nagyon jó hőszigetelési értékű (Ug=1,0 W/m2K), de rendelhető ragasztott biztonsági üveg, vagy extra hőszigetelésű 3 rétegű üvegezéssel is.

VARIÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

Bőséges választékkal állunk az Ön rendelkezésére, hogy az ingatlanához leginkább illeszkedő alkotóelemek kerüljenek a nyílászáróba.

IC051 Perla

IC052 Roccia

IC053 Corda

IC054 Grano

IC055 Corteccia

IC056 Torba

IC057 Lavica

IC059 Sale

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.