Termékek Ablakok

Ablakok és erkélyajtók

A kiváló ár-érték arányú nyílászárók mellett a prémium és exkluzív kivitelezésű ablakok is elérhetőek a kínálatunkban.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.

M-OC ablak

Az M-OC ablak ideális választás lehet lakás felújításához, új építésű társasházakhoz, és normál költségvetésű családi házakhoz egyaránt.

Linear ablak

Az új Linear ablak divatos és kedvező árú, ezért felkavarja a piaci kínálatot. Műszaki és esztétikai szempontból is kiemelkedő, ezért ideális új építésű és felújított ingatlanokhoz egyaránt.

M9 ablak

Az M9 ablak kiemelt tulajdonsága, hogy hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket. Extra hőszigetelő üveggel pedig bőven teljesíti az Uw=0,85 követelmény szintet.

M9 Plusz ablak

Az M9 Plusz ablak kiemelt tulajdonsága, hogy hőszigetelési képessége megközelíti a passzív ház értéket. Extra hőszigetelő üveggel pedig bőven teljesíti az Uw=0,85 követelmény szintet.
A Kubus ablak és erkélyajtók ideális választás az extra kivitelű családi házakhoz, illetve minden olyan ingatlanhoz, ahol a design kulcsszerepet játszik. Az összes ablak innovációt tartalmazza, ami ma a piacon elérhető.
A külső felület szuper tartós és elegáns alumínium lemez, tetszőleges színben. A belső oldalon viszont a fa természetes melegségét élvezhetjük. Ez a legmagasabb nyílászáró kategória az értékét és az esztétikumát tekintve.
Az Aliplast Superial 75 prémium alumínium ablakok és erkélyajtók fokozott hőszigetelésű, letisztult formavilágú nyílászárók, rendkívül nagy méretben készíthetők. Prémium minőségű családi házakhoz ajánljuk, ahol extrém nagy méretű nyílászárók vannak tervezve.
A Schüco AWS ablakrendszerek 70 mm-es beépítési mélységtől jó hőszigetelést és az alumínium alapanyag egyedülálló előnyeit párosítják: a tartósságot, a stabilitást, a keskeny látszó szélességet és a változatos dizájnt.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.