Főoldal Szolgáltatások

Ingyenes szaktanácsadás

Helyszíni felmérés, árajánlat készítés

Régi szerkezetek kibontása

Új szerkezetek beépítése

Helyreállítás

Ingyenes Szaktanácsadás

Cégünk szakértői készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a legmegfelelőbb nyílászárók kiválasztásában. Tudjuk, hogy nem cserélsz minden nap nyílászárót, ezért minden információt megosztunk veled. Személyre szabott tanácsadásunkkal biztosítjuk, hogy minden kérdésére választ adjunk, legyen szó műszaki specifikációkról vagy designról.

Helyszíni felmérés, árajánlat készítés

Szakemberünk a helyszínre érkezve pontos felmérést végez, hogy a nyílászárók tökéletesen illeszkedjenek az otthonodba. Ezt követően részletes és átlátható ajánlatot készítünk, amely tartalmazza a költségeket és a munka ütemezését.

Régi szerkezetek kibontása

A régi nyílászárók eltávolítása során nagy gondot fordítunk a környezet védelmére és arra, hogy az épület szerkezetét ne károsítsuk. Professzionális csapatunk gyorsan és hatékonyan végzi el a kibontást, minimálisra csökkentve a kellemetlenségeket.

Új szerkezetek beépítése

Új nyílászáróink beépítésekor a legnagyobb precizitással dolgozunk, hogy azok hosszú távon is megbízhatóan működjenek. A beépítés folyamatát úgy alakítjuk ki, hogy az minimális zavart okozzon a mindennapi életben.

Helyreállítás

A beépítés után minden esetben gondoskodunk a munkaterület tisztaságáról és amennyiben igényelte, úgy a helyreállításról. Célunk, hogy az új nyílászárók telepítése után otthona ugyanolyan, vagy még szebb állapotban legyen, mint a munkálatok előtt.

Kérj árajánlatot

Töltsd ki az űrlapunkat, oszd meg velünk igényedet és az általad megadott elérhetőségen 48 órán belül számíthatsz a válaszunkra.