Megbízható vállalkozásként pontos határidőkkel dolgozunk, nálunk nincsenek utólagos költségek. Régóta tevékenykedünk ezen a területen, kialakult a jó hírnevünk. Gondosan ügyelünk, hogy minden munkánk után gyarapítsuk az elégedett ügyfeleink táborát. Reméljük Önnek is megelégedésére lesz a munkánk!

Minőségpolitikánk

A cég vezetése fontosnak tartja az 1. osztályú minőséget, a vevőkkel való személyes kapcsolatot, a rugalmas kiszolgálást, a megbízható szolgáltatást, a hosszú távú garanciát, és a garanciális problémák gyors és korrekt kezelését.

Mivel a cégpolitika nagy hangsúlyt fektet a minőségre, így műanyag nyílászáró termékeink Építõipari Műszaki Engedéllyel (ÉMI) és Kiváló Építési Termék minősítéssel rendelkeznek.

ISO TÜV-Thüringen 9001:2008 szerinti irányítási rendszer.

A megfelelő technikai háttérnek és a szakképzett munkaerőnek köszönhetően a cég számos referencia értékű munkát végzett el, melyet a referencia oldalon tekinthet meg.

Célunk, hogy az általunk beépített nyílászárók és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék jól döntöttek, hogy minket választottak.

„Egy sikeres lebonyolításban egyetlen részlet sem lehet olyan kicsi, hogy ne érdemelne kiemelt figyelmet” – Lou Holtz

bizalom