A MARSHALL kifejezetten lakossági vásárlók igényeire szakosodott ablakgyár egyedi méretek szerint készíti a műanyag ablakokat és ajtókat. Kiváló ár/érték arányú megoldást nyújtanak a hőszigetelés, hangszigetelés, és a betörésbiztonság problémáira. Mindezt kedvező áron kínálja a nyugat-európai színvonalú hazai ablakgyártó.

A MARSHALL megalakulása óta folyamatos növekedés eredményeképpen hazánk legmodernebb műanyag ablak- és ajtógyártó vállalata lett. Ebben kulcsszerepet játszott a gyártógépek és a technológia állandó fejlesztése, illetve a legkorszerűbb, innovatív megoldások felhasználása. A műanyag ablakok és erkélyajtók gyártása egyedi méretek alapján történik a vállalat központjában, a Heves megyei Kálban, a legmodernebb német gépekkel készülnek a műanyag nyílászárók. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a viszonteladói hálózatán keresztül hazai és külföldi piacra rendszeresen szállít, többek között az igen magas minőségi elvárásokkal rendelkező olasz vásárlók is élvezhetik az ötcsillagos komfortot biztosító MARSHALL nyílászárókat.

marshall

A MARSHALL az egyetlen magyarországi ablakgyártó, melynek gyártási technológiája a mai legmagasabb nyugat-európai színvonalat képviseli. Ezért a csúcsminőség, és a kedvező ár nálunk EGYSZERRE jelenik meg.

MARSHALL certifikációi

certificate_05

Az OPTEN a cégek kockázati besorolását részletes pénzügyi adatok alapján határozza meg. A legmagasabb ‘A’ minősítés a vállalkozás kiemelkedő megbízhatóságát, hitelképességét és stabilitását mutatja.

certificate_06

A MARSHALL műanyag nyílászárók előállításához szükséges alapanyagokat IFT Rosenheim minősítéssel rendelkező beszállítóktól vásároljuk.

certificate_07

A MARSHALL teljesíti a szigorú feltételeket: termékeink rendelkeznek első típusvizsgálati bizonyítvánnyal, teljesítmény nyilatkozattal, illetve folyamatosan működtetjük a gyártásellenőrzési rendszerünket.

certificate_08

A Marshall Ablakgyár Kft. 100 %−ban magyar tulajdonú vállalkozás.

certificate_01

Cégünk 2010−ben vezette be az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert. Az ISO rendszerünk évente kerül felülvizsgálatra, a rendszer tökéletes működése érdekében.

certificate_02

A Marshall Ablakgyár Kft. környezettudatos gyártási technológiája indokolta az MSZ EN 14001:2005 szabvány bevezetését, mely a szelektív hulladék kezelésére és újrahasznosítására is kitér. Ennek megfelelően 2011−től környezetközpontú irányítási rendszerben dolgozunk.

certificate_03

Magyarországon a Kiváló Építési Termék díjat is megnyerték a MARSHALL termékei; ez is garantálja a minőségi termékek gyártását.

certificate_04

Iparosított technológiával készült lakóházak, társasházak korszerűsítését, felújítását 100−250MFt értékkategóriában végezheti − az ÉMI minősítési eljárásának eredményeként.