slide-3

Csak a gyári előírásoknak megfelelő módon

A professzionális minőségű műanyag ablakok, ajtók, erkélyajtók beépítése a MARSHALL gyári előírásainak megfelelő módon valósul meg. Rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, ahol a legkorszerűbb módszerekkel ismerkedünk meg, és ezeket alkalmazzuk munkánk során.

A nyílászárók kiválasztását felmérést és megrendelését követően előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk és beépítjük az Ön ingatlanába az ablakokat, ajtókat. Fontos hangsúlyoznunk, hogy az ablakcserék során szorítkozunk arra, hogy az Ön számára a legkisebb kellemetlenséggel járjon az átalakítás.

A fő szempontjaink a munka során:

  • Körültekintő, udvarias, készséges hozzáállás
  • Lehető legkisebb bontással járó munkavégzés
  • A lakás egyéb részeinek megóvása
  • Az ablakok körüli bontás teljes helyreállítása
  • Precíz, szakszerű beállítás, gondos utómunkával

A beépítés során kiváló minőségű segédanyagokkal (pur hab, dagadó szalag, párazáró fólia, stb) dolgozunk. Tudjuk, hogy a munkánk minősége nagyban meghatározza a nyílászáró tartósságát, sőt a hőszigetelési értéket is befolyásolja, ezért nagy gondot fordítunk a MARSHALL műanyag ablakok előírás szerinti beépítésére.

Garancia érvényesítése

Az 5 éves gyártói garancia csak megfelelő beépítés alapján érvényesíthető. Ezért is fontos olyan ablakbeépítő céget választania, aki minősített partnerként szoros együttműködésben áll a gyártócéggel, mint ahogyan mi is.

Nyomtatás